Semaglutid (Ozempic) 5mg

(5 kundrecensioner)

1.450kr

Semaglutid (Ozempic) 5mg från Idenex som dessutom är labbtestad! Semaglutid, den omtalade och omskrivna viktminskningsmedlet som är slut på alla apotek, i hela europa. Substansen är väldigt lik Tirzepatid men aktiverar endast GLP-1 och är därför lite svagare men fungerar fortfarande oerhört effektivt då den dämpar hungern och sötsuget helt. Räcker med 0.25mg – 0.5mg per vecka för att få ordentlig effekt. En vial med 5mg Semaglutid räcker i snitt till en 9 veckor lång behandling.

Varje kit innehåller:

 • 5mg Semaglutid
 • 2ml BAC vatten
 • 2x Injektionsverktyg
Artikelnr: OZEMPIC Kategori: Etikett:

5 recensioner av Semaglutid (Ozempic) 5mg

 1. windue

  Den här produkten har verkligen hjälpt mig att minska mitt sötsug! Det är fantastiskt att kunna motstå frestelser utan att känna mig berövad. Var skeptisk kring leveransen som alltid med ett första köp på en okänd mark, allting klaffade utan några som helst konstigheter med betalning samt leverans.

  Utmärkt!

 2. Zirian

  Semaglutid är en riktig vinnare när det gäller att minska mitt sötsug. Jag rekommenderar den till alla!
  Fem av fem kilon från mig 🙂

 3. Magdalena Öhman

  Denna produkt har gett mig en helt ny syn på mat. Jag är inte längre slav under mitt beroende, otroligt befriande.

 4. Sköld93

  Det var en bekant till mig som rekommenderade deffkungen och jag kan inte annat än att säga hatten av.
  Snabb leverans och tillmötesgående service.

 5. Marina F

  Jag älskar hur denna produkt dämpar mitt sötsug och hunger utan att ge mig några obehagliga biverkningar.
  Den har verkligen gjort en positiv skillnad i mitt liv.
  Nu kan t.o.m jag klara mig igenom en netflix kväll utan chipspåsen

Lägg till en recension

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0